Over Cycle for Plan NL

Sinds 2015 organiseert Plan International Cycle for Plan naar verschillende landen zoals Guatemala, Malawi, Thailand, Nicaragua, Zambia en Vietnam. Elke deelnemer die meegaat, fietst honderden kilometers voor een betere toekomst voor meisjes en jongens. Dit jaar organiseert Plan International deze sponsorfietstocht voor het eerst in eigen land: Cycle for Plan NL! 

We stappen op de fiets om kindhuwelijken te stoppen. Wist jij dat iedere 3 seconden een meisje wordt uitgehuwelijkt? De gevolgen van een kindhuwelijk zijn groot: de meisjes stoppen vaak met school, krijgen te vroeg kinderen en raken afhankelijk van hun man en zijn familie. In een uur worden er 1.200 meisjes uitgehuwelijkt, in drie uur tijd vinden er maar liefst 3.600 kindhuwelijken plaats. Stop jij de klok en help je kindhuwelijken de wereld uit? 

Routes & geld inzamelen
Schrijf je in voor 15 euro (in september ontvang je jouw starterspakket), zamel geld in voor kindhuwelijkprojecten van Plan International en fiets op zaterdag 25 of zondag 26 september een van onze mooie routes of kies je eigen route. 

Samen fietsen voor een mooie toekomst voor meisjes! 

Schrijf je in!