Bedrijventeam

Cycle for Plan NL met je collega's

Zijn je collega's en jij op zoek naar een leuke uitdaging? Willen jullie je sportief inzetten en dit combineren met geld ophalen voor de strijd tegen kindhuwelijken? Dan is dit hét evenement voor jullie! Fiets met jouw organisatie mee met Cycle for Plan NL.

Cycle for Plan NL biedt jullie organisatie de kans om op een bijzondere manier sportief met elkaar in actie te komen. Tegelijkertijd geniet je onderweg van het prachtige Nederlandse landschap. En dat zorgt voor een onvergetelijke dag!

Waarom mag je dit niet missen?

  • Teambuilding: de Cycle for Plan NL zorgt voor een sportieve uitdaging en het succes hangt af van jullie teamwork!
  • Aandacht: deelnemen aan Cycle for Plan NL zorgt door de opvallende inzet van jou, je collega’s en wellicht ook jullie relaties voor aandacht en een groot bereik.
  • Inspiratie: Even de werkomgeving of het thuiswerkkantoor verlaten en de dagelijkse (werk)routines vergeten. Dat levert heel veel nieuwe inspiratie en ideeën op!
  • Maatschappelijke betrokkenheid (MVO-beleid): door jullie deelname strijden jullie samen tegen kindhuwelijken. Deze gezamenlijke actie vergroot de maatschappelijke betrokkenheid van jou en je collega’s en dat komt ook jullie organisatie ten goede.
  • Gezonde medewerkers: Cycle for Plan NL is een uitdaging die jullie organisatie letterlijk in beweging brengt.

 Ga jij samen met je collega's de tocht aan? Meld je aan als team!